ČLENSKÁ SCHŮZE

Kolik že to má kolešovský sbor dobrovolných hasičů členů? Bezmála padesát; na členskou schůzi v pátek 24. června 2016 jich dorazilo, ať jsem počítal jak počítal, pouhých třináct. 

 

Je fakt, že rtuť teploměru odpoledne vyšplhala přes třicet stupňů Celsia a že toho měli všichni plné zuby, na druhou stranu se v hospodě podávaly nápoje, které uměly osvěžit.

Členská schůze měla na programu jen několik málo bodů: čtvrt hodiny po šesté ji zahájil starosta sboru Václav Svítil. Řešila se především účast našich dobrovolníků na oslavách 130. výročí založení SDH Přílepy, kam Kolešov odjede s konespřežnou stříkačkou a samozřejmě vystoupením Soptíků.

  

Schůze byla také informována o letním grilování -  uskuteční se 30. července 2016 - kde bude oficiálně uveden nový hasičský vůz a na kterou byli pozváni významní hosté. 

Poslední informace, která na schůzi zazněla, byla o technickém zázemí na závodní trati za rybníkem. Namísto budování nějakého přístřešku nebo altánu jsme sehnali stavební buňku, a to za cenu dovozu. Ať v současnosti jakkoli vypadá dost příšerně, jsem přesvědčen o tom, že se exteriér tohoto zařízení brzy změní k lepšímu.