JSME VE FINÁLE ANKETY DOBROVOLNÍ HASIČI ROKU 2016! (aktualizováno)

Dvacet pět nejprofesionálněji provedených zásahů a stejný počet preventivních a výchovných akcí z celé České republiky vybrala odborná porota ze všech přihlášených jednotek a sborů dobrovolných hasičů.

Kolešovský SDH se zařadil mezi ně!

Anketa Dobrovolní hasiči roku již pošesté přináší finalistům, kteří se umístí na 1. až 3. místě, možnost získat finanční a věcné prostředky, díky nimž mohou výrazně posílit a zmodernizovat své hasičské vybavení. Výsledné pořadí určí veřejnost svým hlasováním. Hlasování již začalo a bude ukončeno 15. října přesně v poledne. Mezi vítěze bude rozděleno rekordních 1 750 000 Kč a věcné prostředky k zásahu v hodnotě 600 000 Kč.

Hlasovat je možné dvěma způsoby: první je prostřednictvím hlasovacího formuláře přímo na stránkách ankety www.adhr.cz. Druhým způsobem je zasláním hlasovací SMS. Do hlasování se může zapojit široká veřejnost. Každý hlasující může hlasovat oběma způsoby a přidělit svůj hlas jedné jednotce i jednomu sboru, a to v každé z pěti soutěžních oblastí. Hlasující může tedy udělit maximálně 5 hlasů jednotkám a 5 hlasů sborům prostřednictvím hlasovacího formuláře, a jeden hlas jednotce a jeden hlas sboru zasláním SMS.

PROFILOVÝ LIST SDH KOLEŠOV NAJDETE ZDE

Výsledky ankety budou slavnostně vyhlášeny ve středu 16. listopadu v brněnské Laser Show Hall. Slavnostní vyhlášení budou moci všichni hasiči sledovat prostřednictvím on-line stream přenosu. Na své si přijdou také všichni televizní diváci, pro které ve spolupráci s režisérem Romanem Petrenkem připravují vyhlašovatelé ankety zábavný pořad, jež bude záznamem slavnostního večera.